Kodėl verta aplankyti Vudstoką, Vermontą

Vermontas puikiai tinka bet kokiam sezonui, ypač lankantis viename žaviausių mažų miestelių. Yra begalės galimybių tyrinėti Vermontą visais keturiais sezonais. Vermontas yra nuostabi vieta aplankyti, nesvarbu, ar įsivaizduojate arklio traukiamą vežimą per žavingą kaimą snieguotą žiemos naktį, ar šiltus pusryčius, užpiltus šviežiu klevų sirupu rudens rytą.

Vudstokas, Vermontas, buvo pavadintas viena gražiausių ir geriausių Amerikos vietų praleisti Kalėdas. Šis sąrašas parodys geriausius dalykus, kuriuos reikia padaryti Vudstoke, VT. Tai taip pat padės planuoti atostogas Naujojoje Anglijoje.

Kelionių pagrindai Vudstokui, Vermonte

Yra keletas dalykų, į kuriuos turėtumėte atsižvelgti planuodami kelionę. Tai yra svarbiausi dalykai, į kuriuos reikia atsižvelgti prieš keliaujant į Vudstoką.

Kada geriausia vykti į šį miestą (Vudstokas)?

Vudstokas yra graži vieta aplankyti ištisus metus ir siūlo tiek daug veiklos nepriklausomai nuo sezono. Ruduo yra mano mėgstamiausias metų laikas dėl ryškių ir spalvingų lapų. Internete galite rasti daugybę lapų žemėlapių, kurie padės suderinti rudens kelionių planus.

Kur yra Vudstokas, VT

Vudstokas, Vermontas, yra rytiniame centriniame Vermonto regione, maždaug 15 mylių nuo Naujojo Hampšyro sienos. Vudstokas taip pat yra puiki vieta apsilankyti Vermonte.

Kaip patekti į Vudstoką

Šią zoną geriausia pasiekti automobiliu. Važiavimas iš Bostono, MA, Albany, NY ir Portlando, ME, trunka nuo dviejų iki trijų valandų. Iki Burlingtono (VT) ir Mančesterio (NH) automobiliu nuvažiuosite per 90 minučių. Visi šie miestai turi oro uostus. Populiariausios kryptys yra Bostonas, Olbanis ir Portlandas.

Šie kelionių patarimai padės suplanuoti tobulas atostogas Vudstoke. Tai yra geriausi dalykai, kuriuos galite padaryti Vudstoke, Vermonte.

Vudstokas, Vermontas: geriausi dalykai, kuriuos reikia padaryti

Vudstokas siūlo daugybę užsiėmimų jums ir jūsų artimiesiems. Vudstokas turi daug ką pasiūlyti – nuo žygių pėsčiomis iki istorinio miesto centro tyrinėjimo iki Vermonto sūrių paragauti. Reikia rinktis iš skanių ir smagių variantų!

Vermonto atostogos neapsieina be sūrio.

Kažkada buvo sakoma, kad Vermonte anksčiau buvo daugiau karvių nei žmonių. Tai nesunku pamatyti, nes dirbamos žemės plotas yra mylių visoje valstijoje. Nepaisant to, Vermonto sūrininkai gamina vieną geriausių sūrių Vermonte.

„Cabot“, žinomiausią valstijos sūrio gamintoją, galima įsigyti visose pagrindinėse JAV parduotuvėse. Geras Cabot Sharp čederio blokas yra būtinas. Būtų naudinga, jei apsilankę Vermonte išbandytumėte visus sūrius.

Quechee Gorge Village siūlo skanų sūrio šventę. Žavingose parduotuvėse rasite daugybę sūrio pavyzdžių ir krekerių.

Pažvelkite į visus sūrius ir įsigykite blokelį sau. Gali kilti pagunda persivalgyti sūrio su visais gardžiais pasirinkimais.

Gėlės žydi su vaizdu į laukus ir kalnus

Cabot nėra vienintelis Vermonto sūris. Ne per mylią. Apsilankykite Vudstoke, VT, norėdami aplankyti Vudstoko ūkį.

Sugarbush Farm yra Vermonto cukrainė, įsikūrusi kalvose. Čia galite paragauti daugiau sūrio ir paskanauti klevų sirupo. Taip pat galite aplankyti ūkį ir sužinoti daugiau apie klevų sirupo gaminimą.

Šis ūkis yra šeimai priklausantis turtas, menantis kelias kartas.

Pasivaikščiokite po mieliausią Amerikos centrą

Vudstoko centras, VT, yra puiki vieta apsipirkti, pavalgyti ar pasivaikščioti. Savaitgaliais ir renginių metu šioje žavingoje vietovėje nesunku priblokšti. Yra tiek daug ką nuveikti ir pamatyti.

Yra daug dovanų ir meno bei amatų pasirinkimų, įskaitant knygynus, žaislų parduotuves ir drabužių parduotuves.

Vudstoko VT parduotuvės

„FH Gillingham & Sons“ yra puiki apsipirkimo vieta Vudstoko centre, VT.

Šis Vudstoko orientyras žinomas dėl savo 1886 m. parduotuvės, kuri taip pat yra pagrindinė parduotuvė. Tai viena iš seniausių VT šeimai priklausančių parduotuvių. Čia rasite platų Vermonte pagamintų suvenyrų ir prekių asortimentą bei gerą vynų pasirinkimą.

FH siūlo geriausią apsipirkimą Vudstoke, VT. Gillingham & Sons

Net jei apsipirkti jums netinka, Vudstoko VT centras gali būti puiki vieta pasivaikščioti. Galima apžiūrėti dengtą tiltą, pasigrožėti „Woodstock Inn & Resort“ arba sėdėti ir stebėti žmones.

Neįmanoma nuspėti, su kuo galite susitikti. Paskutinės kelionės metu Vudstoke sutikome mažytį baltąjį lokį Oso.

„Long Trail“ alaus darykla

Atostogų metu verta mėgautis Vermonto alumi.

Greitai 15 minučių nuvažiuokite į vakarus iš Vudstoko, Vermonto valstijos, iki „Long Trail“ alaus daryklos. Rasite kai kurių žinomiausių ir labiausiai mėgstamų Vermonto alaus rūšių.

Mėgaukitės ekskursija į alaus daryklą ir pasimėgaukite alaus skrydžiais ar užkandžiais jų Bavarijos įkvėptame bare. Galite mėgautis nuostabiais vaizdais ir skaniais gėrimais.

Apsilankykite veikiančiame pieno ūkyje

Bilingso ūkis ir muziejus yra būtinas šeimoms, kurios lankosi Vudstoke. Šiame veikiančiame pieno ūkyje svarbiausia edukacija ir demonstracijos. Taip pat gražu!

Čia praleista popietė daug sužinos apie Vermonto ūkius ir leis pamatyti gyvūnus iš arti. Billingso ūkis ir muziejus Vudstoke, Vermonte, yra nuostabus turtas, kurį verta aplankyti.

Naršykite begalę antikvarinių daiktų

Antikvariatas yra puikus Naujojoje Anglijoje. Neįtikėtina pamatyti, kiek antikvarinių parduotuvių galima rasti Naujajame Hampšyre ir Vermonte.

Jei mėgstate praeities lobius, tai vieta jums. Quechee Gorge Village taip pat galite paragauti Cabot sūrio. Kelių aukštų antikvariniame prekybos centre yra visų tipų antikvariniai daiktai.

Tai nuostabi vieta pasivaikščioti. Kelionėje Vudstoke buvo baisus oras, todėl apžiūrėti šį senovinį prekybos centrą buvo puiki veikla lietingomis dienomis.

Išbandykite Local Spirits

Ištyrę antikvarinius daiktus, nusileiskite iki galo ir aplankykite Vermont Spirits. Galite paragauti Vermonte pagaminto viskio ir džino bei burbono.

Galite nemokamai paragauti keturių stipriųjų gėrimų su nemokamu degustavimu. Šie spiritiniai gėrimai yra skanūs, todėl būkite pasirengę pajusti deginimą. 1791 kokteilis buvo gaivus ir vaisinis gėrimas, kuriuo mėgavomės.

Pasigrožėkite Quechee tarpekliu

Vudstoką ir Kečį , esančius vakarų centrinės dalies kaimyninėse Vermonto bendruomenėse, galima pasiekti vienos dienos išvyka.

Taip pat galite ieškoti dalykų, kuriuos galite padaryti Quechee , VT, jei ieškote veiklos netoli Vudstoko, VT. Galite rasti daug; nuvažiuosite mažiau nei 15 minučių iš Quechee , VT, į Woodstock, VT.

Tarpeklį supa kalnai ir žali medžiai.

Aleksai, už 1000 USD paimsiu „Dalykus, kuriuos reikia nuveikti netoli Vudstoko VT, kuris yra stulbinantis“.

Quechee tarpeklis yra viena iš mūsų mėgstamiausių vietų rajone. 4 maršruto tiltas yra geriausias būdas pamatyti šį unikalų gamtos darinį. Galite pastatyti automobilį iš karto už Quechee Gorge tilto. Taip pat yra šaligatvis su bėgiais, leidžiantis pereiti tiltą ir saugiai pažvelgti į tarpeklį.

Ruduo yra stebuklingas laikas aplankyti tarpeklį, nes medžiai abiejose pusėse virsta nepaprastais oranžiniais arba raudonais atspalviais.

Jei trokštate nuotykių, taip pat galite trumpam pasivaikščioti tarpekliu. Galite pradėti taką nuo automobilių stovėjimo aikštelės ir nueiti iki kelių krioklių.