Hvorfor Woodstock, Vermont er et besøg værd

Vermont er fantastisk til enhver årstid, især når man besøger en af sine mest charmerende små byer. Der er uendelige muligheder for at udforske Vermont på alle fire årstider. Vermont er et smukt sted at besøge, uanset om du forestiller dig en hestevogn gennem en charmerende landsby på en snedækket vinternat eller en varm morgenmad tilsat frisk ahornsirup på en efterårsmorgen.

Woodstock, Vermont, blev kåret som et af USA’s smukkeste og bedste steder at holde jul. Denne liste viser dig de bedste ting at gøre i Woodstock, VT. Det vil også hjælpe dig med at planlægge en ferie i New England.

Rejse Essentials til Woodstock, Vermont

Der er et par ting, du bør overveje, når du planlægger din rejse. Dette er de vigtigste ting, du skal overveje, inden du rejser til Woodstock.

Hvad er det bedste tidspunkt at besøge Woodstock på?

Woodstock er et smukt sted at besøge året rundt og byder på så mange aktiviteter uanset årstiden. Efteråret er min yndlingstid på året på grund af dets lyse og farverige blade. Du kan finde mange online bladkort, der hjælper dig med at tilpasse dine efterårsrejseplaner.

Hvor ligger Woodstock, VT

Woodstock, Vermont, er beliggende i den østlige og centrale region af Vermont, cirka 15 miles fra New Hampshires grænse. Woodstock er også et godt sted at besøge i Vermont.

Sådan kommer du til Woodstock

Dette område er bedst tilgængeligt med bil. Det tager to til tre timer at køre fra Boston, MA, Albany NY og Portland, ME. Burlington (VT) og Manchester (NH) er 90 minutter i bil. Disse byer har alle lufthavne. De mest populære destinationer er Boston, Albany og Portland.

Disse rejsetips hjælper dig med at planlægge den perfekte Woodstock-ferie. Dette er de bedste ting, du kan lave i Woodstock, Vermont.

Woodstock, Vermont: De bedste ting at gøre

Woodstock har en bred vifte af aktiviteter for dig og dine kære. Woodstock har meget at byde på, lige fra vandreture til at udforske det historiske centrum til at prøve Vermonts oste. Du skal vælge mellem lækre og sjove muligheder!

Vermont-ferier er ufuldstændige uden osten.

Det blev engang sagt, at Vermont havde flere køer end mennesker i fortiden. Det er ikke svært at se, da landbrugsjord strækker sig miles over hele staten. Uanset hvad laver Vermonts ostemagere nogle af de bedste oste i Vermont.

Cabot, den mest kendte osteproducent i staten, er tilgængelig i alle større amerikanske butikker. En god blok Cabot skarp cheddar er et must-have. Det ville hjælpe, hvis du prøvede alle ostene, da du besøgte Vermont.

Quechee Gorge Village byder på en lækker ostefest. Du finder masser af osteprøver og kiks i de charmerende butikker.

Tag et kig på alle ostene og køb en blok til dig selv. Du kan blive fristet til at overspise ost med alle de lækre muligheder.

Blomster blomstrer med udsigt over markerne og bjergene

Cabot er ikke den eneste Vermont-ost. Ikke en kilometer. Besøg Woodstock, VT, for at besøge en Woodstock-farm.

Sugarbush Farm er et Vermont sukkerhus beliggende i bakkerne. Her kan du smage mere ost og smage ahornsirup. Du kan også besøge gården for at lære mere om fremstilling af ahornsirup.

Denne gård er en familieejet ejendom, der går generationer tilbage.

Gå en tur gennem America’s Sweetest Downtown

Downtown Woodstock, VT, er et fantastisk sted at shoppe, spise eller gå rundt. Det er nemt at blive overvældet i dette charmerende område i weekender og under arrangementer. Der er så meget at gøre og se.

Der er mange gaver og kunst- og kunsthåndværksmuligheder, herunder boghandlere, legetøjsbutikker og tøjbutikker.

Woodstock VT butikker

FH Gillingham & Sons er en fremragende shoppingmulighed i centrum af Woodstock, VT.

Dette Woodstock-varemærke er kendt for sin landhandel fra 1886, som også er et dagligt syn. Det er en af VT’s ældste familiedrevne tilgængelige butikker. Du finder et bredt udvalg af Vermont-fremstillede souvenirs og varer og et godt udvalg af vine.

FH tilbyder Woodstock, VT shopping, når det er bedst. Gillingham & sønner

Selvom shopping ikke er din ting, kan downtown Woodstock VT være et smukt sted at slentre rundt. Den overdækkede bro kan udforskes, Woodstock Inn & Resort kan beundres, eller du kan sidde og se folket.

Det er umuligt at forudsige, hvem du kan møde. På vores sidste Woodstock-tur mødte vi Oso, en lille isbjørn.

Long Trail Brewery

Vermont øl bør nydes, mens du er på ferie.

Tag en hurtig 15-minutters tur vestpå fra Woodstock, Vermont, til Long Trail Brewery. Du finder nogle af Vermonts mest kendte og mest elskede øl.

Nyd en bryggeritur og få ølflyvninger eller snacks i deres bayersk-inspirerede bar. Du kan nyde smuk udsigt og velsmagende bryg.

Besøg en mejerigård i aktion

Billings Farm and Museum er et must-see for familier, der besøger Woodstock. Denne fungerende mejerigård handler om uddannelse og demonstrationer. Det er også smukt!

En eftermiddag tilbragt her vil lære dig meget om Vermont-farme og give dig mulighed for at se dyrene tæt på. Billings Farm and Museum i Woodstock, Vermont, er en fantastisk ejendom, der er værd at besøge.

Udforsk endeløse antikviteter

Antikvitet er fremragende i New England. Det er utroligt at se, hvor mange antikvitetsbutikker der findes i New Hampshire og Vermont.

Hvis du er en elsker af skatte fra fortiden, er dette stedet for dig. Quechee Gorge Village er også hvor du kan smage Cabot ost. Et antikt indkøbscenter i flere etager rummer antikviteter af alle typer.

Det er et smukt sted at vandre rundt i. Vi havde forfærdeligt vejr på vores Woodstock-tur, så at udforske dette antikke indkøbscenter var en fremragende aktivitet til regnfulde dage.

Prøv lokale spiritus

Efter at have udforsket antikviteterne, gå ned til slutningen og besøg Vermont Spirits. Du kan smage Vermont-lavet whisky og gin samt bourbon.

Du kan prøve fire spiritus gratis med en gratis smagning. Disse spiritus er lækre, så vær forberedt på at mærke forbrændingen. Cocktailen fra 1791 var en forfriskende og frugtig drink, som vi nød.

Beundre Quechee Gorge

Woodstock og Quechee , begge i vest-centrale Vermonts nabosamfund, kan nås ved at tage en dagstur fra en.

Du kan også søge efter ting, du kan lave i Quechee , VT, hvis du leder efter aktiviteter i nærheden af Woodstock, VT. Du kan finde mange; det tager mindre end 15 minutter at køre fra Quechee , VT, til Woodstock, VT.

Bjerge og grønne træer omgiver slugten.

Alex, jeg vil tage “Things to Do Near Woodstock VT That is Stunning for $1000.”

Quechee Gorge er et af vores yndlingssteder i området. Broen på rute 4 er den bedste måde at se denne unikke naturlige formation på. Du kan parkere i området umiddelbart efter Quechee Gorge Bridge. Der er også et fortov med skinner til at krydse broen og se sikkert ind i kløften.

Efteråret er en magisk tid til at besøge kløften, da træerne langs begge sider bliver til ekstraordinære nuancer af orange eller rød.

Du kan også tage en kort vandretur langs kløften, hvis du føler dig eventyrlysten. Du kan starte stien fra parkeringspladsen og gå til et par vandfald.