Išskirtinis Finger Lakes regiono vadovas Niujorke

Niujorko Finger Lakes regionas driekiasi 11 ežerų teritorijoje, kurią kažkada dengė ledynai. Senekos ežeras (618 pėdų) ir Cayuga ežeras (435 pėdų) yra du populiariausi ežerai, kurie susiduria su Kornelio universitetu Itakoje. Šiame regione yra daug ežerų, kuriuose Pirštų ežeruose galima užsiimti įvairia veikla. Jame taip pat yra keletas tarpeklių, natūralių baseinų, krioklių ir valstybinių parkų. Garsiausia, šimtai vyno daryklų ir sidrų.

Šis regionas yra puiki vieta apsilankyti Niujorko valstijoje. Tai graži vieta vyno ir maisto mėgėjams, lauko entuziastams ir istorijos / kultūros mėgėjams. Tikėtina, kad negrįšite į Finger Lakes, jei tai jūsų pirmoji kelionė. Jūs sugrįšite daugiau.

Štai visas Finger Lakes vadovas, suskirstytas pagal temas, jei ketinate atostogauti šiose fantastiškose vietose.

Greita „Finger Lakes“ apžvalga

Dėl savo unikalių formų Finger Lakes gavo savo pavadinimus. Šie siauri, ilgi ežerai yra slėnyje/baseinyje, kuriame yra išardę šimtų metrų gylio ledynai. Ši didžiulė teritorija apima maždaug 9000 mylių ir tęsiasi per Niujorko valstiją ir pietus kaip Pensilvanijos siena. Šioje vietovėje gyvena daug irokėzų genčių, įskaitant Senekos ir Kajugos tautas.

Šie ežerai užima didelę Niujorko valstijos dalį. Šiame „Finger Lakes“ kelionių tinklaraščio įraše daugiausia dėmesio bus skiriama Keuka ir Seneka. Šie ežerai yra labiausiai žinomi ir geriausi, jei pirmą kartą keliaujate į Finger Lakes.

Nakvynė Pirštų ežeruose

Pradėkime. Senekos ežeras ir Keukos ežeras yra geriausios ir aktyviausios vietos apsistoti Pirštų ežeruose. Jei norite nebrangios apgyvendinimo ir prabangos, „Airbnb“ ir prabangūs viešbučiai yra puiki galimybė. Sukūrėme vadovą, kuriame pateikiami geriausi Finger Lakes miestai ir ežerai. Čia yra keletas greitų viešbučių pasiūlymų, jei jų reikia.

Keukos ežeras

Penn Yan

Lauko mėgėjai gali žygiuoti ar važinėtis dviračiu Keukos ežero išparduotuvių taku. Jei esate vyno mėgėjas, sekite Penn Yan Keuka ežero vyno taką. Apsistokite Penn Yan, Los Gatos Bed and Breakfast arba Trimmer House Bed and Breakfast. Ši nuostabi prabangi kajutė, esanti idealioje vietoje tarp Penn Yann ir Ženevos, siūlo nuostabią „Airbnb“ patirtį. Jame yra geriausių Keukos ir Senekos ežerų.

Hammondsportas

Šiame žavingame rajone netoli Keukos ežero yra aviacijos muziejus ir antikvarinės parduotuvės. Watkins Glen, Corning ir Corning galima pasiekti per 20 minučių. „Moonshadow Bed & Breakfast“ yra žavinga nakvynė ir pusryčiai, esantys netoli daugelio vyno daryklų.

Cayuga ežeras

Cayuga ežeras yra vienodai žinomas dėl savo unikalių priežasčių. Jame yra gerai žinomas koledžo miestas Ithaca ir netoli daugybės vyno daryklų, ekskursijų, fantastiško maisto ir kitų lankytinų vietų. Šioje srityje yra daug ką veikti.

Ithaka

Ithaka yra puiki vieta pavadinti namais Finger Lakes. Ithaca koledžas ir Kornelio universitetas yra šioje aukštai išsilavinusioje, progresyvioje bendruomenėje. Glamping Firelight stovyklose yra puikus būdas praleisti nepamirštamą laiką gamtos pasaulyje. „Argos Hotel“ yra žavingas prabangusis viešbutis Itakoje, kuriame siūloma pasimėgauti.

Interlakenas

Šis regionas yra mano mėgstamiausias Finger Lakes dėl savo grožio, dirbamų žemių ir artumo prie tokių vietų kaip Finger Lakes Winery, Americana Winery ir Thirsty Owl. Iš čia iki Senekos ežero nuvažiuosite per 15–20 minučių.

Skaneateles ežeras

Taip pat rasite daug istorinių vietų. Galima apžiūrėti Hazelhurst, spalvingą geltoną dvarą ant ežero. Taip pat galite aplankyti James ir Lydia Canning Fuller namą, kuris buvo pastatytas 1815 m. Kadaise jis buvo požeminio geležinkelio dalis. Populiariausias yra Skaneateles istorinis rajonas, kuriame yra žavingas ir jaukus miesto centras. Po ilgos apsipirkinėjimo ir pasivaikščiojimo dienos pasimėgaukite vakariene ir gėrimu Elephant and Dove. Šis restoranas tiekia sveiką ir skanų maistą. „Sherwood Inn“ buvo įkurta 1807 m. tradiciniam nakvynei su pusryčiais.

Watkins Glen valstybinis parkas

Watkins Glen valstybinis parkas, garsiausias rajone, yra privalomas visiems, kurie mėgsta krioklius, tarpeklius ir žygius pėsčiomis. Garsiausia parko atrakcija yra vaivorykštės tiltas. Jis yra apie vieną mylią nuo įėjimo, ant palyginti plokščios žemės ir kelių laiptelių. Venkite minios ir atvykite anksti darbo dienomis, kad išvengtumėte minios.

Parke yra daugybė kitų takų, kuriuos galite apžiūrėti, todėl juose retai lankosi. Pietų krašto takas yra puikus pasirinkimas. Jis nuves jus į gražų mišką, besitęsiantį dar maždaug mylią, kur galite pamatyti aukštai esantį upelį.