En karakteristisk guide til Finger Lakes-regionen, New York

New Yorks Finger Lakes-region strækker sig over 11 søer i et område engang dækket af gletsjere. Seneca Lake (618 fod) og Cayuga Lake (435 fod) er to af de mest populære søer, som vender ud mod Cornell University i Ithaca. Denne region har mange søer, som tilbyder en række aktiviteter i Finger Lakes. Det kan også prale af flere kløfter, naturlige pools, vandfald og statsparker. Mest berømt, hundredvis af vingårde og ciderier.

Denne region er et fantastisk sted at besøge i Upstate New York. Det er et smukt sted for vin- og madelskere, udendørsentusiaster og historie-/kulturelskere. Sandsynligvis vil du ikke komme tilbage til Finger Lakes, hvis dette er din første tur. Du kommer tilbage efter mere.

Her er en komplet guide til Finger Lakes, opdelt efter emne, hvis du overvejer en ferie til disse fantastiske steder.

En hurtig gennemgang af Finger Lakes

På grund af deres unikke former fik Finger Lakes deres navne. Disse smalle, lange søer ligger i en dal/bassin, hvor flere hundrede meter dybe gletsjere er eroderet. Dette enorme område dækker cirka 9.000 miles og strækker sig over New York State og sydpå som Pennsylvania-grænsen. Dette område er hjemsted for mange Iroquois-stammer, herunder Seneca- og Cayuga-nationerne.

Disse søer dækker en stor del af staten New York. Dette Finger Lakes rejseblogindlæg vil fokusere på Keuka og Seneca. Disse søer er de mest kendte og bedste, til at begynde med, hvis du først rejser til Finger Lakes.

Ophold i Finger Lakes

Lad os komme igang. Seneca Lake og Keuka Lake er de bedste og mest aktive steder at bo i Finger Lakes. For budgetovernatning og luksus er Airbnb og boutiquehoteller gode muligheder. Vi har lavet en guide, der viser de bedste Finger Lakes byer og søer. Her er nogle hurtige hotelforslag, hvis du har brug for dem.

Keuka søen

Penn Yan

Udendørs elskere kan vandre eller cykle på Keuka Lake Outlet Trail. Følg Penn Yan Keuka Lake Wine Trail, hvis du er en vinelsker. Bo i Penn Yan på Los Gatos Bed and Breakfast eller Trimmer House Bed and Breakfast. Denne fantastiske luksushytte, ideelt placeret mellem Penn Yann og Genève, tilbyder en smuk Airbnb-oplevelse. Det har det bedste fra både Keuka Lake og Seneca Lake.

Hammondsport

Dette charmerende område har et luftfartsmuseum og antikvitetsbutikker tæt på Keuka-søen. Watkins Glen, Corning og Corning kan nås inden for 20 minutter. Moonshadow Bed & Breakfast er et charmerende bed & breakfast tæt på mange vingårde.

Cayuga søen

Cayuga Lake er lige så berømt for sine unikke grunde. Det er hjemsted for den velkendte universitetsby Ithaca og tæt på mange vingårde, ture, fantastisk mad og andre attraktioner. Der er mange ting at gøre i dette område.

Ithaca

Ithaca er et godt sted at kalde hjem i Finger Lakes. Ithaca College og Cornell University er i dette højtuddannede, progressive samfund. Glamping på Firelight Camps er en fantastisk måde at tilbringe en mindeværdig tid i den naturlige verden. Argos Hotel er et charmerende boutique-hotel i Ithaca, der tilbyder glamping.

Interlaken

Denne region er min favorit i Finger Lakes på grund af dens skønhed, landbrugsområder og nærhed til steder som Finger Lakes Winery, Americana Winery og Thirsty Owl. Herfra kan du køre 15-20 minutter til Seneca-søen.

Skaneateles søen

Du vil også finde mange historiske steder. Hazelhurst, et smukt gult palæ ved søen, kan ses. Du kan også besøge James and Lydia Canning Fuller House, som blev bygget i 1815. Det var engang en del af Underground Railroad. Skaneateles historiske distrikt, som omfatter det charmerende og intime centrum, er det mest populære. Efter en lang dag med shopping og slentre kan du nyde middag og en drink på Elephant and Dove. Denne restaurant serverer sund og lækker mad. For et traditionelt bed and breakfast blev Sherwood Inn etableret i 1807.

Watkins Glen State Park

Watkins Glen State Park, den mest berømte i området, er et must-see for alle, der elsker vandfald, kløfter og vandreture. Parkens mest berømte attraktion er regnbuebroen. Det er placeret omkring en mil fra indgangen, på relativt flad jord og nogle trin. Undgå menneskemængder og kom dertil tidligt på en hverdag for at undgå folkemængderne.

Der er mange andre stier, som du kan udforske i parken, hvorfor de sjældent har besøg. South Rim-stien er en fantastisk mulighed. Det tager dig til en smuk skov, der strækker sig cirka endnu en kilometer, hvor du kan se en å højt oppe.