Esta America - information website
ESTA  AMERICA
INFORMATION WEBSITE
Ansvarsfraskrivelse: ESTA-america.org opereres av et privat selskap som spesialiserer seg på det Elektroniske Systemet for Reiseautorisering. Vi er ikke tilknyttet U.S.A.`s regjering.

ESTA reiseautorisasjon til USA


Har du planer om å reise til USA for ferie, business eller av medisinske grunner?

Visa Waiver Program (VWP) tillater alle med pass fra kvalifiserte land, å reise til USA ved å søke om elektronisk visum på forhånd. Hvert besøk til USA under Visa Waiver Program kan vare i inntil 90 dager uten å forlate landet. Søknadsprosessen for visumet er bare tilgjengelig online. Vår nettside spesialiserer seg å gjennomgang og behandling av e-viusm til USA for alle kvalifiserte reisende.

Reisende med pass fra land nedenfor kan søke om USA e-visum hvis alle kriterier er oppfylt. Søknadsprosessen tar 10-15 minutter per person gjennom vår nettside, og flere passport og reise detaljer er nødvendig for å søke. Kundeservice er tilgjengelig for å hjelpe deg med spørsmål eller bekymringer angående søknadsprosessen. Vi normalt gjennom og behandle alle e-visum programmer på samme dag.

Sjekk listen over land for å se om du kan søke om ESTA reiseautorisasjon. Søk ved å fylle ut vårt online søknadsskjema for ESTA slik at du sikrer deg din ESTA reiseautorisasjon.