Kāpēc Frederiksburga, Teksasa, ir visvairāk nenovērtētā vieta ASV

Frederiksburga atrodas tikai stundas attālumā no Sanantonio un Ostinas. Tā ir lieliska atpūta, kad nepieciešams atpūsties no pilsētas dzīves. Šie desmit iemesli apmeklēt Frederiksburgu ir solis atpakaļ Teksasas vēsturē.

Antikvariāta iepirkšanās

Daudzi Frederiksburgas antīkie veikali pārdod antīkas mēbeles, izkārtnes un mākslas darbus, ko varat apskatīt un iegādāties. Jūs noteikti atvedīsiet mājās unikālu suvenīru, tostarp retas monētas un antīkas grāmatas.

Spa un labsajūta

Frederiksburga ir ideāla vieta, kur izvairīties no haosa. Jūs varat pavadīt dienu jebkurā no apkārtnes spa. Vietējā pansija Hoffman Haus ir klusa vieta. Hoffman Haus kotedžas spa atrodas pastaigu takas galā. Tā piedāvā dažādas masāžas, ķermeņa ietīšanas un ādas skrubjus.

Vīna darītavas, spirta rūpnīcas un alus darītavas

Frederiksburgā ir plaša aizraujošu dzērienu izvēle. Jūs varat apmeklēt 15 vīna darītavas pa Fredericksburg Wine Road 299. Katra vīna darītava piedāvā kaut ko unikālu; daudzi sadarbojas ar restorāniem, lai degustētu pasākumus. Ja vēlaties alu, varat atrast Fredericksburg Brewing Company vai Pedernales Brewing Company. Ir arī daudzas ekskursijas uz viskija un degvīna spirta rūpnīcu, kuras varat veikt, ja joprojām stāvat kājās.

Ēdināšana

Frederiksburgas unikālo kulinārijas piedāvājumu radīja liels skaits spāņu un vācu kolonistu, kas ieradās Frederiksburgā 1800. gados. Daudzas neformālas iespējas, tostarp August E’s restorāns un V Supper Club Vodevilā, piedāvā augstākās klases virtuvi.

Dzīvā mūzika

Vācu kolonisti ietekmēja arī Frederiksburgas mūziku. Rezultātā 1921. gadā tika ieviesta Tejano mūzika Tejano akordeonā. Visu gadu notiek daudzi festivāli un gadatirgi, taču Oktoberfest ir labākais laiks dzīvās mūzikas uztveršanai. Oktoberfest notiek Frederiksburgā. Tā godina Frederiksburgas vācu mantojumu ar pārtiku, alu un izklaidi.

Ainaviski braucieni

Frederiksburga atrodas Teksasas Hill Country. Šis reģions ir pazīstams ar saviem nelīdzenajiem pakalniem, alām un upēm. Tā kā tas nodrošina maigu pāreju no sulīgiem austrumu zaļumiem uz stāviem kanjoniem rietumos, Teksasa to sauc par “vārtiem uz rietumiem”. Tā ir arī mājvieta visvairāk Teksasas savvaļas ziedu pavasarī, kas padara to par skaistu braucienu šajā gadalaikā.

Enchanted Rock State dabas apgabals

Enchanted Rock State Natural Area ir viena no tādām vietām, kur ir vērts apstāties, braucot Teksasas kalnā. Lai gan parka galvenā atrakcija ir milzīgā rozā granīta klints, apkārtne piedāvā daudzas iespējas kempingiem un pārgājieniem, klinšu kāpšanai, slēpņošanai, zvaigžņu vērošanai un zvaigžņu vērošanai. Var lūgt mežsargu vadīt grupu pārgājienā vai rīkot zvaigžņu ballīti.

Vēstures

Frederiksburga ir lieliska vieta vēstures cienītājiem. Pilsēta tika nosaukta Prūsijas prinča Frederika vārdā 1800. gados. Tai pat ir savs dialekts “Teksasas vācu”, kurā runā agrīnie kolonisti, kuri atteicās atteikties no savas dzimtās valodas. 1900. gadu sākumā pilsētā atradās daudz dažādu veidu rūpnīcas, taču 1930. gadā tā kļuva par populāru tūristu galamērķi. Apkārtnē mūsdienās ir apskatāmi daudzi muzeji, tostarp Pionieru muzejs un Nacionālais Klusā okeāna kara muzejs.

Sacīkšu sacīkstes

Race Barn piedāvā zirgu un suņu sacīkstes, kā arī var likt likmes. Jūlijā un augustā Gillespie lauku izstāžu laukumā varat skatīties zirgu skriešanās sacīkstes tiešraidē. Tirdziņā ir arī cepti gardumi un amatniecības izstrādājumi, kā arī braucieni.

Gulta un brokastis

Frederiksburga ir vairāk vērta nekā tikai vienas dienas ceļojums. Vietējās pansijas un brokastis ar prieku jūs izmitinās un padarīs jūsu ceļojumu atpakaļ vēsturē pilnīgu. Daudzas gultas un brokastis atrodas vecās mājās, piemēram, Carriage House vai Lazy T B&B. Šīs gultas un brokastis piedāvā relaksējošu veidu, kā pavadīt laiku Frederiksburgā, kur varat baudīt mājās gatavotas brokastis un atpūsties uz lieveņiem, vienlaikus vērojot skaistos Hill Country saulrietus.